070-3863879    josephine@more-beauty.nl  Volg ons op Facebook

Corona / COVID-19 maatregelen


Corona, ofwel COVID-19 heeft heel wat teweeg gebracht in ons leven, we hebben er allemaal mee te maken. Meerdere maatregelen werden landelijk genomen. Zo konden ook de behandelingen bij More Beauty tijdelijk geen doorgang vinden. Maar inmiddels goed nieuws, de contactberoepen mogen weer aan de slag.

Vanaf Maandag 11 mei is More Beauty weer open!!

Dus fijn om weer samen aan je huid te kunnen werken!
& leuk om je weer met mooi verzorgde handen te zien!

Natuurlijk is er ook bij More Beauty wat veranderd en is “het nieuwe normaal” begonnen.

Omdat gezondheid en veiligheid wat betreft More Beauty áltijd boven alles gaat, zullen wij maatregelen treffen waarvan wij denken dat deze een meerwaarde hebben voor ons allemaal en wij samen goed verder kunnen, tot het moment dat er een vaccin is, waardoor wij deze virus-periode kunnen afsluiten.

Gezichtsbehandelingen vinden plaats onder een behandelkap, veilig en toch merk je hier bijna niets van.
Voor hand en nagel-verzorging maken wij gebruik van een tussen-scherm, dit geeft rust en voelt prima. Op de foto’s zie je hoe dit eruit ziet!

Op verzoek en in overleg, kunnen wij een mondkapje dragen.

Verder gaan wij vooralsnog uit van ieders eerlijkheid, dat is misschien wel het belangrijkst in deze periode! Dus, heb je een afspraak bij ons gepland staan maar heb jij of één van je huisgenoten klachten (als onderaan deze pagina op de poster explicit is aangegeven) geef dit dan door, zodat we de afspraak kunnen verplaatsen. Ieder is hiermee gebaat en je kunt er van uit gaan dat ook wij ons aan deze afspraak houden. Doe de check via onderstaande poster m.b.t. de hygiëne en kijk wat je straks zelf kunt doen, voor, tijdens en na je bezoek.

More Beauty zal gaan werken volgens het “COVID-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten”, dit goedgekeurde protocol is opgesteld in overleg met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
More Beauty  werkte al met een onderdeel van dit protocol, namelijk de eerder door de ANBOS gegeven maatregelen als weergegeven in het richtsnoer HAM (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu).


Veilige gelaatsbehandeling

Tussenscherm handverzorging


ANBOS schoonheidsspecialisten Hygiëneprotocol