070-3863879    josephine@more-beauty.nl  Volg ons op Facebook

Corona / COVID-19 maatregelen

Corona, ofwel COVID-19 heeft heel wat teweeg gebracht in ons leven, we hebben er allemaal mee te maken. Gezondheid en veiligheid gaat wat betreft More Beauty áltijd boven alles. Wij treffen maatregelen waarvan wij denken dat deze een meerwaarde hebben voor ons allemaal. Samen kunnen wij zo goed verder.

More Beauty is er voor jou!

Fijn om samen aan je huid te kunnen werken
& leuk om je met mooi verzorgde handen/nagels te zien

Gezichtsbehandelingen vinden plaats onder een behandelkap, veilig en toch merk je hier bijna niets van.
Voor hand en nagel-verzorging maken wij gebruik van een tussen-scherm, dit geeft rust en voelt prima. Op de foto’s zie je hoe dit eruit ziet!

Wij gaan vooralsnog uit van ieders eerlijkheid, dat is misschien wel het belangrijkst! Dus, heb je een afspraak bij ons gepland staan maar heb jij of één van je huisgenoten klachten (als onderaan deze pagina op de poster explicit is aangegeven) geef dit dan door, zodat we de afspraak kunnen verplaatsen. Ieder is hiermee gebaat en je kunt er van uit gaan dat ook wij ons aan deze afspraak houden. Doe de check via onderstaande poster m.b.t. de hygiëne en kijk wat je straks zelf kunt doen, voor, tijdens en na je bezoek.

More Beauty werkt volgens het “COVID-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten”, dit goedgekeurde protocol is opgesteld in overleg met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
More Beauty  werkte al met een onderdeel van dit protocol, namelijk de eerder door de ANBOS gegeven maatregelen als weergegeven in het richtsnoer HAM (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu).


Veilige gelaatsbehandeling

Tussenscherm handverzorging


ANBOS schoonheidsspecialisten Hygiëneprotocol