More Wellness & Beauty

LED

LET op LED!LED behandeling bij More Wellness & Beauty
More Wellness & Beauty
werkt alweer enige tijd met LED …met verbluffende resultaten.

Wat is LED?
Led, of wel Light Emitting Diode, is een huidverbeterende therapie waarbij verschillende soorten licht met een bepaalde frequentie worden gebruikt. Studies bij de NASA hebben bewezen dat LED therapie genezend werkt op wonden en de groei van het huidweefsel bevorderd.

Wat kan LED voor u betekenen?
Licht in een bepaalde golflengte wordt ingezet om de huid te verbeteren. De resultaten zijn met name zeer succesvol bij het verstevigen van de huid door een betere collageen aanmaak en bij het behandelen van acne.

Anti Aging behandeling met LED:
met de golflengte van het rode licht krijgt de huid aanzienlijk meer spankracht, voelt steviger en verbeterd de huidstructuur. Ook de doorbloeding wordt gestimuleerd en zonschade wordt verminderd.

De golflengte van het rode LED licht stimuleert het produceren van fibroblasten (het basisceltype van het bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine vezels. De fibroblasten worden 5x sneller geproduceerd.

Acne behandeling met LED:
de golflengte van het blauwe licht heeft een zeer reinigende werking in de huid, waardoor deze behandeling heel positief werkt op de onzuivere en acné huid.
Vraag naar de mogelijkheden in combinatie met een goede reiniging vooraf aan een LED behandeling.

Wilt u snel zichtbaar resultaat d.m.v. een steviger huid?
2 tot 3 behandelingen in de week is mogelijk. Natuurlijk kan een kuur ook anders gepland.