More Wellness & Beauty

meso l Skin Therapy

Welkomstaanbieding:
Een Meso behandeling nu voor € 98.00


Meso l Skin Therapy
® Meso behandelingen bij More Wellness & Beauty is een methode om rimpels te verminderen zonder injectie.Voor veel mensen is de naald uiterst onaangenaam – vooral in het gezicht. Vandaag de dag - dankzij de ontdekking van de cosmetische porotation door twee Amerikaanse wetenschappers die hiervoor in 2003 de Nobelprijs ontvingen – kan er afscheid genomen worden van de naald. Zonder de huid te beschadigen worden werkzame stoffen de huid "ingetrokken”. Rimpels vervagen en u krijgt een meer ontspannen uitstraling.

Werkzame stoffen zijn stoffen die de stofwisselingsprocessen in de huid aanzienlijk verbeteren. Ze bestaan hoofdzakelijk uit hyaluronzuur, aminozuren, antioxidanten, vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen die worden ingebracht bestaan dus uit lichaamseigen stoffen die afnemen naarmate men ouder wordt. Ze zorgen ervoor dat de huid elastisch, stevig en soepel blijft. Door deze methode wordt de huid tevens gestimuleerd om die stoffen zelf nog eens extra aan te maken.

Om de behandeling te ondersteunen werk ik met de hoogwaardige producten van DEYNIQUE voor de verzorging thuis. Het is dus van belang dat we samen werken aan een betere huid.

Het effect van meso l Skin Therapy® is al naar één behandeling zichtbaar, echter na een aantal behandelingen is het resultaat nog spectaculairder.

Om er voor te zorgen dat het resultaat zichtbaar blijft en om de huid te blijven ondersteunen, is het belangrijk om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen. Dit varieert van persoon tot persoon, maar gemiddeld is dit om de twee/drie maanden.

Heeft u interesse in een testbehandeling om op deze manier te ontdekken wat meso l Skin Therapy® voor u kan betekenen of wilt u liever eerst een geheel vrijblijvend informatiegesprek aanvragen, neem dan contact met mij op.

Voor richtlijnen gebaseerd op leeftijd: klik op de knop boven aan de pagina!


Voor meer info: klik op de afbeelding.