More Wellness & Beauty

Richtlijnen gebaseerd op leeftijd

Meso l Skin Therapy®  is ontwikkeld voor mensen die liever geen injectie in hun gezicht willen of voor wie plastische chirurgie te drastisch is.
  MESO Skin Therapy bij More Wellness & Beauty
De methode heeft als voordeel, dat het gehele gezicht behandeld wordt in plaats van één bepaald gebied. Op deze manier ontstaat er een mooi egaal huidbeeld.
De huid is gedurende een leven constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. Pas tijdens uw bezoek kan ik daadwerkelijk uw huidconditie vaststellen en daarop de behandeling afstemmen. hieronder vindt u echter enige richtlijnen gebaseerd op leeftijd.

30 jaar:
Rond deze leeftijd ontstaan de eerste rimpeltjes doordat de aanmaak van collageen en elastine langzaam verminderd. De werkzame stoffen van meso l Skin Therapy®  zorgen ervoor dat de collageen- en elastineproductie, verantwoordelijk voor de elasticiteit, stevigheid en soepelheid van de huid gestimuleerd  blijft. Het werkt preventief.

40 jaar:
Rimpels zijn al duidelijk zichtbaar, vooral in het gebied rond de ogen. De collageen- en elastineproductie, verantwoordelijk voor de elasticiteit, stevigheid en soepelheid van de huid gaat steeds sneller achteruit. De werkzame stoffen van meso l Skin Therapy® vullen dit tekort aan en geven de huid weer een “boost” om zelf meer te gaan produceren.

50+
In de loop der jaren zijn er al vele rimpels verzameld. De collageen- en elastineproductie, verantwoordelijk voor de elasticiteit, stevigheid en soepelheid van de huid is sterk verzwakt en dient weer aangespoord te worden. De werkzame stoffen van meso l Skin Therapy® vullen dit tekort aan en geven u weer een frisse uitstraling.
De methode van behandelingen is voor de meeste mensen geschikt. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik uw huid beter bekijken en vraag ik u naar enkele contra indicaties (allergieën, zwangerschap, enz.) daarna bekijken we samen of de behandeling geschikt is voor u.