More Wellness & Beauty

Pigment vlekken- & Tatoeage verwijdering

"Q Plus" laser.

More Wellness & Beauty beschikt over een "Q Plus" laser. De Q-switched Nd:YAG-laser is uitstekend geschikt om lichaamseigen pigmenten te verwijderen of verminderen.
Daarnaast zijn Q-switched Nd:YAG-lasers de enige lasers die veilig en effectief, zonder littekens, tatoeages kunnen verwijderen.

Pigmentverwijdering bij More Wellness & Beauty

Pigmentvlekken.

Veel mensen kampen met pigment- of ouderdomsvlekken in gelaat en/of op de handen. Door behandeling met onze "Q Plus" laser, in combinatie met een goed verzorgingsproduct, afgestemd op (hyper)pigmentatie kunnen pigmentvlekken veilig en effectief verwijderd worden. 
Voor meer informatie over het verwijderen van pigmentvlekken klikt u op de kn
op
Pigment vlekken boven aan deze pagina.


Tatoeage verwijdering.
Tatoeageverwijdering bij More Wellness & Beauty
Mensen laten om uitteenlopende redenen een tatoeage plaatsen. Op een gegeven moment past de tatoeage niet meer in hun levensstijl of ze vinden de tatoeage niet mooi meer. Ook het veranderen van baan (carrière maken, waarbij een tattoo "not done" is) of wanneer er een naam van een ex-geliefde is getatoeëerd zijn redenen om de tatoeage te laten verwijderen.
Voor tatoeage of tattoo verwijdering is tijd en geduld nodig om een perfect resultaat, met het minste zichtbare littekenweefsel te kunnen garanderen.
Voor meer informatie over tatoeage verwijderen klikt u op de knop
 Tatoeages boven aan deze pagina.


Zin in een nieuwe tattoo?? Laat je tatoeage "coveren".

Wij maken Uw bestaande tatoeage graag lichter, zodat er weer een nieuwe tatoeage overheen geplaatst kan worden. Hiervoor hebben wij tevens goede contacten met tatoeage specialisten. 

Voor vragen; maak een afspraak via de mail of telefonisch (wanneer u inspreekt bel ik terug).